Биохерба Р ООД са дългогодишни партньори на bilki.bg. Научете повече за производството и историята на тази утвърдена фирма:

биохерба, здраве, семействоBioherba - Нашата история

Биохерба Р ООД е основана през 2007 година. Фирмата се специализира в производството и продажбата на разнообразна гама здравословни продукти и продукти за грижа за красотата. Основната ни грижа е качеството на продуктите, които произвеждаме, както и задоволяването на потребностите на нашите клиенти от иновативни и разнообразни предложения. Нашето портфолио съдържа над 1000 продукта, които произвеждаме и които предлагаме на българския и европейския пазар.здравословни продукти

Bioherba – Гама продукти

Компанията Биохерба Р ООД произвежда и търгува на едро с широка гама от хранителни добавки, тинктури, спрейове за гърло, филтърни чайове, лечебни чайове лукс, натурални студено пресовани масла, етерични масла, базови масла, лечебни натурални масла, биоарганово масло, арома лампи, Капки на Д-р Бах – моно, Капки на Д-р Бах – комбинирани, ръчни сапуни, шампоани, натурална козметика Аura, флорални води, aюрведични хранителни добавки, здравословни продукти, серия Минерални соли по концепцията на Д-р Шуслер, пчелни продукти, тахани, индийски козметични билкови пудри. Огромната част от тези продукти са наше собствено производство.

Bioherba – Дистрибутор на Sarbec Cosmetics и Аюрведични продукти

Освен тази гама от нашето производство, ние внасяме френски серии козметични продукти Mrs. Potters и ON LINE на Sarbec Cosmetics Франция. Също така ние сме вносители на оригинални Аюрведични продукти от Индия, които предлагаме с марката AURA Ayurveda.

екология, продуктиBioherba – Търговски марки

Фирма Биохерба ООД предлага на пазара продукти под следните търговски марки, някои от които са собственост на компанията:

  • Bioherba
  • AURA Ayurveda
  • RADIKA
  • Demir Bozan
  • Тибетски капки на живота
  • Билкова аптека
  • Bioherba Капки на Д-р Бах
  • Mrs. Potters и ON LINE

И други търговски марки…

биохерба, здравеBioherba – Търговска политика

Стараем се да предлагаме нашите продукти на достъпни и конкурентни цени, тъй като вярваме, че нашият бизнес има мисията да подкрепя и да предлага алтернатива за здравословен живот на всеки човек.

През годините на присъствие на вътрешния пазар специалистите на нашата компания вложиха много усилия в разработването и внедряването на различни хранителни добавки и здравословни продукти. Сътрудничеството ни с големи световни производители и доставчици на суровини ни позволява да гарантираме високо качество на произведените продукти, като същевременно поддържаме конкурентни цени.

Богатият опит на нашите технолози ще ви позволи да изберете функционални продукти за всеки вкус и потребности.

Bioherba – Производствени бази и дистрибуция

Производствените бази на фирмата са разположени в екологично чисти райони в полите на Родопа планина. Биохерба Р ООД разполага със собствен склад и дистрибуторска мрежа, които обслужват търговските обекти в цялата страна - аптеки, здравословни магазини, дрогерии с над 1000 продукта на билкова основа.

Компанията Биохерба Р ООД произвежда богат асортимент здравословни и козметични продукти, в съответствие с европейските директиви и законовите наредби. Постоянният контрол на качеството на всички етапи на производствения процес, собствена лаборатория, най-модерното и високотехнологично оборудване, както и опитен персонал със специализирано висше образование позволяват производството на висококачествени хранителни добавки и на широка гама продукти с едно високо ниво на качество и оптимални цени.

Bioherba – Нашето верую

Нашата мисия е да посветим работата си в служба на здравето и красотата. Нашата цел е да направим клиентите си по-щастливи и по-здрави.

Bioherba хранителни добавки Тинктури Етерични масла Биохерба Аюрведична козметика Натурална козметика RADIKA Моно цветя - Bioherba Микс есенции - Bioherba Ръчни сапуни Биохерба Тахани от ядки и семена Bioherba Минерални соли Филтърни чайове