bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

БИО МАСЛА ОТ АРНИКА, ARNICA MONTANA, 50ml

Цена:

Редовна цена: 39,00 лв.

Промо цена 36,28 лв.

-7%

+
ИЛИ

Бърз преглед

БИО МАСЛА ОТ АРНИКА, ARNICA MONTANA, 50ml

Кат. №: 78663

Бруто тегло: 0.1400 кг.

Производител: Pranarom

био масла от арника, пранаром

Още изгледи

  • био масла от арника, пранаром
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

5061 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,Здравка Драгнева, можете да приемате таблетки Дяволски нокът ,Целина, Селен продължително време без прекъсване, особено ако състоянието ви го налага. Когато почуствате трайна промяна, можете да направите пауза от 10 дни и да повторите 40 дни. Идеята е, че заболяванията се формират в олганизма дълго време и профилактиката или терапията също трябва да продължат дълго време за да се получи траен ефект. Бъдете здрави! (Публикувано на 9.08.2017)
5049 Мнение на Здравка Драгнева
Оценка
Закупих от Вас Билки и таблетки Дяволски нокът,Целина,Селе"-които подобриха състоянието ми.
Поисках да поръчам/втора доставка(доставка по куриер-защото съм треудно подвижна) и запитах Вашата сътрудничка каква продължителност на прием има/колко време мога да приемам таблетките -Отговорът бше,че трябва да направя почивка от 20 дена След като престанах да вземам таблетките състоянието ми се влоши.
Моля за Вашия компетентен съвет - възможен ли е по дълъг прием на тези таблетки? Мога ли да разчитам,че изтръпнали/мравучкане табан-стъпалото на кракът ми ще се подобри? Бихте ли ми препоръчали други билки за мравучкане(пареза на стъпалото и ръката?) (Публикувано на 6.08.2017)
Вижте още мнения на клиенти