Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Лечебни чайове - Страница 2

Bilki.bg пакетира за вас широк асортимент от лечебни билкови чаеве с произход от България, както и внос. Предлагаме подробна информация за лечебните им показания и действие в страниците на продуктите.

Ние използваме за билковите смеси винаги пресни и качествени билки, пакетирани от нас, в специализирано, лицензирано предприятие за пакетиране на билки. Ние използваме специални опаковки за хранителни продукти, съгласно европейския регламент. Предлагаме качествени билки от производители, с които работим над 10 години.

Предлаганите Лечебни билкови чаеве са създадени от научни екипи, утвърдени в българската Фармакопея и използвани от българските потребители десетки години. Билките са лечебни растения, които също като химическите лекарства от съвременната медицина съдържат активни вещества. Билките обаче са богати на биологично активни вещества, които са добре балансирани от самата Природа. Обичайно лечебните средства от билков произход имат меко и балансирано, постепенно действие. Те са изключително богати на ценни вещества: антиоксиданти, витамини, микроелементи, алкалоиди, гликозиди, полизахариди, танини, флавоноиди, етерични масла и много други. За стотици години науката е успяла да изучи фармацевтичното и лечебно действие на стотици билки, което ги прави идеална натурална форма на лечение за широк спектър от болести.Опции за преглед

Items 13 to 24 of 109 total

на страница
Loading...
Опции за преглед

Items 13 to 24 of 109 total

на страница