Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Намери продукти по

Цена

8лв. - 515лв.

Новини

БАХ ЕСЕНЦИИ БАХ ЕСЕНЦИИ

Цветни есенции на Д-р Бах - Лечебната сила на цветята и растенията е позната от хилядолетия. С тяхна помощ хората са лекували различни болести и страдания. В съвременния му вид този метод е преоткрит и оформен в системата от д-р Бах ,след дългогодишни научни изследвания и опити. Слънчевият метод чрез който се приготвят цветните есенции, извличайки „душата на растението” по най-нежният и щадящ начин, ги прави неповторими целебни капки. Д-р Бах преоткрива и извлича силата на 38 вида диворастящи растения, като в подходящо съчетание помежду им, се постига благоприятен ефект върху настроението и темперамента. На същият принцип се създава универсалната комбинация Rescue Remedy, която е с универсално въздействие при необходимост от първа помощ.

Подкатегории

МОНО ЦВЕТЯ - HEALING HERBS (35)

Цветните есенции на Д-р Бах от отделни билки извличат „душата на растението” по най-нежният и щадящ начин, създавайки целебни капки. Всяко растение съответства на определен човешки характер или поведенчески модел.

МИКС ЕСЕНЦИИ - HEALING HERBS (4)

Готовите предварително смесени есенции на Д-р Бах от няколко билки са подходящи за разпространени ситуации в ежедневието.

ФЛОРЕСАНС МОНО ЦВЕТЯ БИО (33)

Цветните есенции на Д-р Бах от отделни билки съответстват на определен човешки характер или поведенчески модел. Те са ценно природно средство, което балансира чрез енергията на билките, енергията на човека.

ФЛОРЕСАНС МИКС ЕСЕНЦИИ БИО (23)

Освен отделните моно цветя, са създадени и предварително смесени есенции от няколко билки. Те са разработени за разпространени ситуации в ежедневието и са достъпно и натурално средство за балансиране на енергиите.

ФЛОРЕСАНС БАХОВА КОЗМЕТИКА (31)

Готовите козметични форми на Д-р Бах са щадящ природен метод за въздействие върху проблемите на кожата. Исключително популярни и актуални в Европа, баховите козметични средства са все по-популярен и леснодостъпен метод за третиране на кожата.

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 10


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах