Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА (R) - ЛЕКЦИЯ С Д-Р МАРИЯ ПАПАЗОВА

 

 

Тибетски капки на живота

По-рано днес Д-р Мария Папазова изнесе видео лекция за чудотворните качества на Тибетските капки. БИЛКИ ЕООД с подкрепата на Биохерба Р ви предлага лесни и удобни за употреба капсулитинктура или чай за един пълноценен курс на лечение. Избора е ваш кой от предлаганите продукти ще изберете, като състава им е 100% натурален и е спазена оригиналната рецепта.

Можете да закупите Оригиналните Тибетски капки на живота ТУК

Произведено за БИЛКИ ЕООД от Биохерба Р - Пловдив. Моля да имате предвид, че капки от друг производител, различен от посочения тук са фалшиви и са опасни за вашето здраве. Тибетски капки на живота -  са запазена търговска марка на Билки ЕООД.

От древни времена човечеството се е стремило да открие тайната на вечната младост. Днес науката открива все нови и нови начини да подобри здравето и работоспособността на човешкото тяло, да удължи живота на хората.
Но дали е нужно да измисляме отново онова, което нашите предци отдавна са открили?
През 1971 година сътрудници на ЮНЕСКО, посетили Тибет, в развалините на древен манастир откриват глинени плочки с уникална рецепта за подмладяване, а именно Тибетските капки на живота (R). Удивителното е, че съставките на това чудодейно средство са известни на всички, но подмладяващият ефект се предопределя от механизма на приема на Тибетските капки на живота (R).

Малко известно е ,че тибетските капки на живота (R) пречистват биополето ни или аурата, както повечетo спрециалисти го наричат.

При този вид пречистване се получава силна енергийна сесия. Пречистването на аурата или биополето се явява помощно средство по пътя към цялостност, хармония и здраве.

За приготвянето на Тибетските капки на живота (R) се използват рецепти, описани в книгата „Императорската лечебница”, известна още и като „Книгата на жълтите императори”, написана през 2280 г.пр.н.е. Рецептите описани в книгите се предавали от една императорска династия на друга. Според изследователите на източната медицинакнигата „Императорската лечебница” е била написана в един екземпляр, който е бил унищожен по време на войната в Китай през 1900г. По-късно, едва през 1977г. при археологически проучвания в мавзолея на император Мин Че Зу бил открит и втория екземпляр.

Според лекари, занимаващи се с източна медицина или най-малкото, уповавайки се на нейните лечебни свойства тибетските билкови формули, днес те са в пъти по-необходими, отколкото по времето, когато са били създадени, заради саморазрушителния съвременен начин на живот. Начинът на живот, който водим, изпълнен със стрес, замърсяването на околната среда, консервантите в повечето продукти, отрицателното мислене и поведение, разрушават организмът ни. Поради тази причина Тибетските капки на живота са изключително ефикасни, защото изцяло прочистват организма ни от свободните радикали и токсините и нормализират липидния спектър на кръвта.

Тибетските капки на живота (R) са фитопрепарати хранещи различни системи на организма ни, повишават енергийното му състояние, възстановяват саморегулационните се процеси и му помагат сам да реши проблемите на своето здраве.

Тибетските капки на живота (R) се използват, когато трябва на на болни хора да се допълнени провежданото медикаментозно лечение. Препоръчват се не само на хора с понижен имунитет, които често страдат от вирусни и простудни заболявания, но и на хора с проблеми в храносмилането. Тибетските капки на живота (R) могат да приемат и здрави хора на средна възраст, които страдат от синдром на хронична преумора, които лесно се изморяват и трудно се възстановяват след работен ден. Спортистите могат да приемат тибетски капки за поддържане на висока спортна форма. Тибетските капки могат да излекуват функционално нарушение на определен орган, ако той все още не е разрушен.

Тибетският институт в индийския град Дарамсала всяка година привлича все повече чуждестранни медици, които искат да научат, колкото се може повече за тибетската медицина. “Местните лекари понякога просто правят чудеса. Те лекуват различни хронични болести и успяват да изправят на крака дори някои хора, болни от рак и хепатит Б”, твърди проф. Намгуал Тсеринг.


Тинктурата Тибетски капки на живота (R) се пие с прясно мляко, стайна температура (по 50 г на прием) три пъти на ден, 20 минути преди ядене по специална схема.
Първият ден преди закуска — 1 капка, на обяд — 2 капки, на вечеря — 3 капки. Следващите дни дозата на тинктурата Тибетски капки на живота се увеличава с по 1 капка при всеки прием. На петия ден преди вечеря и сутринта на шестия ден се вземат по 15 капки, след което започвате да намалявате с по 1 капка на прием и на 10-ия ден вечерта пиете само 1 капка. От 11-ия ден се пият по 25 капки с мляко 3 пъти на ден преди ядене, докато свърши цялото количество от тинктурата Тибетски капки на живота. Според рецептата, подобен курс се повтаря не по-рано от 3 или 5 години. Има мнения, че използването на билките в днешно време може да е по-интензивно, отколкото по времето, когато е писана рецептата. Хората в момента са изложени на голям прихически и физически стрес, поради което тибетската рецепта с чесън е един от начините за ежегодното прочистване и детоксикиране на тялото.

Лекарите са единодушни, че този природен препарат изчиства организма от мазнини и от калциеви отлагания, подобрява общата обмяна на веществата, повишава еластичността на кръвоносните съдове и подобрява зрението. Побеждава високото кръвно, подобрява състоянието на ставите, увеличава гъвкавостта и подвижността. Всеки, който е приемал Тибетските капки усеща подем на жизнения тонус и подобряване на настроението и сексуалността. Тибетските капки на живота (R) не са панацея, но действително от десетки години хората усещат разностранните и ползотворни ефекти от тях.Разбира се и тук има ограничения при приема. Тибетските капки на живота не трябва да се приемат при изострен гастрит, свръхчуствителен стомах, активна язва в стомашно-чревния тракт, поради съдържание на спирт и чисън, които може да дразнят леко стомаха. Индивидуалната непоносимост към чесъна, също може да е препиятствие за приема им.

Обичайно, ако приема е направен по дадената от древните тибетски лечители схема, организма привиква постепенно към Тибетските капки на живота и не се наблюдават раздразнения, а ефекта е траен и продължителен.

 

 Можете да научите още интересна и любопитна информация от интервюто на д-р Мария Папазова тук...

 

 

 


За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах