Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Инфлуцид срещу настинки и грип

Инфлуцид срещу настинки и грип

Инфлуцид срещу настинка и грипПрез 1997 година в Германия се появява продукт наречен Нисилен, който е бил с основна насоченост да се пребори с грипа и настинките по естествен начин. Преди да излезе на пазара с препарата се правят множество изследвания, които имали за цел клинично да докажат неговата ефективност и добра поносимост. В едно от изследванията участват 600 пациенти от различни възрастови групи. Наброявали се около 333 възрастни и 267 деца под 12 години, които страдали от настинки, грип и грипоподобни заболявания. Крайният резултат показал, че при 99,7 % от пациентите не е имало никакви странични ефекти, а 99,5 % от самите пациенти също потвърдили това. Проучването показало не само отлична поносимост към Инфлуцид, но и отлични лечебни резултати следствие на приемане на препарата.

Днес името Нисилен е заменено с познатото ни вече Инфлуцид. Един продукт на Немския хомеопатичен съюз, който е създаден специално за лечение и профилактика на простуди, грип и грипоподобни заболявания. Инфлуцид е комплексно хомеопатично лекарство, чиито таблетки можете да приемете където и да сте.

Инфлуцид предлага високоефективно лечение на простудни и грипоподобни заболявания. Удобството на таблетката и нейния състав прави таблетката подходяща за прием дори и за деца над 1 годишна възраст.

В една таблетка Инфлуцид, която е само 250гр се съдържат:
Аптечен аконит D3 25 мг
Бриония D2 25 мг
Евпаториум D1 25 мг
Гелземиум D3 25 мг
Ипекакуана D3 25 мг
Хомеопатичен фосфор D5 25 мг

Благодарение на гореспоменатите 6 основни съставки, които включват 5 растения и 1 минерал Инфлуцид успява да стимулира естествените защитни сили на организма. Синергичното им действие подсилва имунната система, като с това допринася за по-бърз процес на възстановяване.

Един от основните въпроси стоящи пред всеки решил да приема Инфлуцид е как той ще повлияе върху естествените защитни сили на организма. Инфлуцид е хомеопатично лекарство, което стимулира естествените оздравителни сили на тялото, а действието му се изразява най-вече в силата на основните му съставки.

Ролята на растителните съставки в Инфлуцид имат различни функции, които са съществени в борбата с простудните заболявания.

Аптечения аконит се използва при първите стадии на заболявания на респираторния тракт, особено ако е налице и треска.

Брионията облекчава при ринити и бронхити съпроводени с болезнена и суха кашлица.

Гелземиумът е предназначен за остри ринити, отпадналост и главоболие, болки в крайниците и възпаления на гърлото.

Евпаториумът се препоръчва за лечение на настинки, грип, грипоподобни заболявания и остри ринити.

Минералната съставка, която е фосфор е популярен при състояния на отпадналост, умора, премахва болките в главата и тялото при респираторни инфекции, тя подсилва съпротивителните сили на организма срещу инфекциите.

Действието на Инфлуцид е насочено срещу няколко грипни щама, като според някои от последните проучвания Инфлуцид увеличава защитните сили на клетките дори и срещу опасния свински грип (A/ H1N1).

Инфлуцид може да се приема не само, когато грипът или настинката са налице, но и като профилактично средство по време грипния сезон. Препоръчителният прием е по 2 таблетки на ден сутрин и вечер в продължение на 2-3 месеца.

Ако сте пропуснали профилактичното взимане на Инфлуцид и простудата е вече налице с повишаване на телесната температура, хрема, запушен нос, болки в гърлото и суха кашлица все ще не е късно за неговия прием. Инфлуцид с мощната си комбинация от 6 съставки повлиява върху широк кръг от симптоми и освен това се справя с тежките симптоми в началото на болестта. Инфлуцид стимулира естествените оздравителни сили на организма, като елеминира неприятните симптоми без странични ефекти.

Инфлуцид срещу настинки и грипПрез зимния сезон много често се сблъскваме с грипа, който се характеризира с внезапна и силно изразени симптоматика, която се изразява с висока температура, треска, силни мускулни болки, главоболие, болки в гърдите, проблеми с дишането. В тези случаи, когато организмът е отслабен и имате нужда от допълнтелно стимулиране и общо укрепване е добре да приемете Инфлуцид, който се справя с тежките симптоми не само в началото на болестта, но и по време на самото боледуане.
Имунната система на децата е много крехка и незряла, което спомага за по-често заразяване с простудни и грипни заболявания и това може да става повече от 8 пъти през годината особено ако децата посещават учебни заведения и контактите им са в рискови ситуации.

Можете да давватв Инфлуцид на децата си, като профилактиктично средство, защото стимулира естествените защитни сили на организма.

Счита се, че хомеопатичното средство Инфлуцид е по-добра алтернатива от традиционните медикаменти, тъй като хомеопатичните лекарствени продукти стимулират естествените оздравителни сили на организма и по този начин намаляват интензивността на симптомите без никакви странични действия.

Комплексните хомеопатични препарати се използват успешно от десетилетия без никакви странични ефекти, благодарение на високоефективните си базови съставки.

Имайте предвид, че Инфлуцид съдържа лактоза (млечна захар). Затова се консултирайте с Вашия лекар, ако имате непоносимост към тази съставка. Инфлуцид съдържа и пшеничено нишесте. Подходящ е за пациенти с непоносимост към храни, съдържащи глутен. Пациентите с алергия към пшениченото нишесте не трябва да приемат това лекарство. Заради глутена Инфлуцид не се препоръчва за деца под една годишна възраст.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕМ ДА ОБОБЩИМ, ЧЕ ИНФЛУЦИД Е УНИКАЛНО ХОМЕОПАТИЧНО ЛЕКАРСТВЕНО СРЕДСТВО СРЕЩУ ГРИП И НАСТИНКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА.

 

 


За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах