Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Това невероятно растение Конджак или Глюкоманан

Конджак (Amorphophallus konjac) или глюкоманан наричат водоразтворимите растителни влакна с висока степен на пречистване.

Те се получават от грудките на удивителното растение, което обикновено расте в Япония и има повече от 2000 годишна история на употреба в храни, лекарства и хранителни добавки за укрепване на здравето. Конджакът расте в планините и хълмисти местности, с присъщ субтропичен климат.

Учени и изследователи отбелязват, че конджакът представлява дълга молекула полизахарид с променливи звена в D-маноза и D-глюкоза.

Полезните функции на конджака се състоят във възможността за усвояване на течности в 200 пъти повече от собственият си обем. Тази функция го прави наистина уникален дар от природата, защото чрез своята превъзходна абсорбция превъзхожда всички, известни, диетични фибри.

Продуктите, в чийто състав влиза конджак са богати на лесно усвоими растителни влакна, на витамини и микроелементи, полезни за премахване на токсините, лесни за поддържане на човешкото тяло в страхотна форма и за подмладяване.

Конджакът е чудесен начин да се справите с излишните килограми!

Изследвания са доказали, че конджакът е силно диетичен продукт, който помага в борбата със серумния холестерол и липопротеините с ниска плътност.

След използването на конджак ще можете да отбележите засищащия ефект и потискането на глада.

 

 

 

 

Конджакът:

Оптимизира чревната перисталтика

Чрез адсорбция, предпазва абсорбирането на холестерол и мазнини

Намалява апетита към сладки.

Намалява апетита.

Без калории.

Стабилизира теглото.

Подобрява обмяната на веществата.

Предотвратява преяждането.

Намалява нивото на холестерола и кръвната захар.

Регулира нивото на свободните триглицериди в тялото.

РН се стабилизира в стомашно-чревния тракт.

Овлажнява червата, оптимизира производителността, помага за премахване на токсините.

Подобрява производството на инсулин.

Препоръчителен за профилактика на атеросклероза и диабет.

Има способността да се свързва с тежките метали, холестерол, хранителните оцветители, мазнините и други вредни вещества, като не позволява да се абсорбират в тънките черва.

Препоръчителен при хора с трите "хипер" (хипертония, хиперлипидемия, хипергликемия), ако искат да поддържат красива и стройна фигура.


И, разбира се, благодарение на всичко това, а и не само, конджакът значително подобрява вашето здраве и прекрасно Ви тонизира!


Бихме искали да отбележим, че храните с конджак не само помагат в борбата със затлъстяването, но и помагат на организма да елиминира токсините.

 


За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах