2.99 до цяла България! над 49лв безплатно Виж условията
Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • CAD
  • RUB
  • CHF
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2013-02-22

SVETOL - ЗЕЛЕНО КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ SWANSON 200mg, 60капс, СВЕТОЛ

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 09 Обща оценка: 4.4000 от общо гласували: 5

Цена: $20.66
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

Зелено кафе на зърна, Екстракт

Svetol® USA Original quality
 
Svetol® Green Coffee Bean Extract
(Coffea canephora) GCA - Svetol® 


SVETOL, ЗЕЛЕНО КАФЕ ЕКСТРАКТ
SWANSON USA, 200 mg, 60 веге капс

*Забележете във видео материала, че д-р Оз препоръчва за отслабване именно комплекса Svetol®, поради неговата работеща комбинация от хлорогенни киселини. В България Svetol® се предлага само от Swanson USA.

Фокусира се върху подкрепата за оптимално изгаряне на мазнините
Препоръчва се от Д-р Оз, най-известния експерт по отслабване в момента.

Swetol незаменимият личен треньор за Вашето тяло.

Изгорете мазнините с новия продукт на Swanson Svetol ® с екстракт от зелено кафе.


Зелено кафе за отслабване SVETOLХранителната добавка на Swanson Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе представлява екстракт от зелно кафе на зърна Робуста и е една от най новите добавки Суонсън. Този продукт за отслабване се базира на вълнуващи нови научни доказателства, които показват полезните ефекти на хлорогенните киселини върху вашия метаболизъм и тялото. Въпреки, че Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе е направен от кафе на зърна, той е почти напълно безкофеинов и поддръжа нормалното тегло, без стимулиране. Макар че има и други добавки с екстракти от кафе, само Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе включва както комплекс на хлорогенни киселини, така и 10% 5-caffeoylquinic acid- и много специфична хлорогенна киселина, които си взаимодействат по един уникален начин. Смята се, че те именно са най-полезни за човешкото здраве.

Тези киселини се поддържат в съответното съотношението в рамките
Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе и това е точно тази композиция, която дава резултати.

Допълненителни факти

Доза в 1 веге капсула


Svetol® Green Coffee Bean Extract (Coffea canephora)
(standardized to 50% total polyphenols,
45% total chlorogenic acids, 10% 5-caffeoylquinic acid), GCA

Други съставки: Оризово брашно, целулоза (растителни капсули), може да съдържа една или и две от следните: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, взимайте по една веге капсула два пъти на ден с вода преди хранене.

ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт съдържа максимум 2% естествено срещащ се кофеин.

Svetol ® е регистрирана търговска марка на Naturex, Inc.


Swetol незаменимият личен треньор за Вашето тяло.

Изгорете мазнините с новия продукт на Swanson Svetol® с екстракт от зелено кафе.

Един от учените открил уникланите свойства на екстракта от зелено кафе е Алвин Ибара, научен ръководител към NAT'Life ™ на Naturex, производители на новият продукт Svetol екстракт от зелено кафе и други с доказани качества хрнаителни добавки.

Алвин е учен с богат опит в сферата на изследванията на функционалните храни. Той е автор на няколко научни публикации и патенти, свързани с функционалните съставки.

Предлагаме на Вашето внимание интервю на Swanson с Алвин Ибара относно характеристиките на Svetol ® - екстрактът от зелено кафе.

Суонсън: Г-н Ибара, благодарим ви, че отделихте време да поговорите с нас за тази вълнуваща нова хранителна добавка за контрол на теглото. Нека започнем с основните неща: Какво е Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе?

Ибара: Благодаря ви. Ние сме много радостни да работим с продуктите на Суонсън ®. Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе е усъвършенстван екстракт от суровите зърна на зеленото кафе Робуста. Те имат уникален и специфичен състав, който ги прави уникални за разлика от всички останали продукти на пазара. Продуктът Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе в основната си част се основава на научни доказателства, които показват, че хлорогенните киселини имат невероятно благоприятният ефект на върху метаболизма и структурата на тялото. Въпреки че много хора мислят, че кофеина в състава на кафето, е този, който тонизира, следователно спомага за изгаряне на мазнините, това е всъщност хлорогенната киселина (естер на кафеената киселина и хининовата киселина и е основно фенолно съединение в кафето). Именно тя е водещата киселина за метаболитния процес. Svetol е почти напълно безопасен. Това е стимулира без това да се отразява на здравето. И все пак е препоръчително, да се движите, въпреки, че приемате тази хранителна добавка.

Суонсън: Как работи Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе ?

Ибара: Svetol® - Eкстракт от зелено кафе работи по редица начини. Първо, ин виво проучванията са показали, че хлорогенните киселини намаляват усвояването на глюкозата в стомашно-чревния тракт, чрез инхибиране и разсейване на натриев градиент в електрохимични мембранни мехурчета. Второ, хлорогенните киселини са показали, че инхибират ензим в черния дроб, който се занимава с освобождаване на глюкоза в кръвта. Така че, Svetol работи, чрез тези два механизма, за да подмогне поддържането на здравословни нива на кръвната захар. Този ефект предизвиква тялото да изгаря мазнините, и да се съхранявт адипоцитите (клетките изграждащи мастната тъкан, специализирана да складира енергия под формата на мазнини) като източник на енергия, а не като източник на натрупвания, което води до загуба на тегло. На следващо място, далеч в областта на научните изследвания ин витро показват, че активните съставки на Svetol помагат за намаляване на размера на мастните клетки в рамките на мастната тъкан. В действителност, плацебо-контролирано, рандомизирано проучване в продължение на осем седмици показа, че потребители на Svetol са отслабнали и понижи своя индекс на телесна маса, като същевременно се е подобрила тяхната мускулна маса.

Суонсън: Хлорогенните киселини се съдържат в много храни и добавки. Какво прави Svetol® - Eкстракт от зелено кафе различен?

Ибара: Е, прав сте, хлорогенните киселини се съдържат в кивито, ябълките и черешите, но не са в много високи концентрации. И има и други екстракти от зелено кафе, но никой не е толкова прецизен като Svetol®  -Eкстракт от зелено кафе. Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе има стандартизиран състав, който включва както комплекс хлорогенни киселини и много специфична хлорогенна киселина, която се смята, че е най-полезна за човешкото здраве. Тези киселини се поддържат в съотношението в рамките Svetol® - Eкстракт от зелено кафе и това е точно тази композиция, която дава резултати.

Суонсън: Благодарим ви, г-н Ибара, че споделихте знанията си с нас. Очаквам с нетърпение да чуем от нашите доволни клиенти, след като са имали възможността да опитат  Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе .

Ибара: Благодаря ви за възможността да запозная Вашите клиенти със Svetol®  -  Eкстракт от зелено кафе .

Ето и нашето видео, в което Д-р Оз препопъчва как при закупуване да разпознаете истинския продукт - екстракт от зелено кафе, чрез запазената марка Svetol®:

 

Цена:
Цена: $20.66


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
bilki.bg

   bilki.bg
   14 Апр 2014


Здравейте, всеки човек реагира различно при употреба. Поради тази причина няма точно фиксирано тегло, което да свалите. Поздрави

0 0
Иванка Гергинова

   Иванка Гергинова
   11 Апр 2014


За 25 дена свалих около 4 килограма. Не би ли трябвало да сваля повече?

0 0
bilki.bg

   bilki.bg
   08 Апр 2014


Здравейте, можете да комбинирате двата продукта безпроблемно. Поздрави

1 1
Магдалена Дипчикова

   Магдалена Дипчикова
   01 Апр 2014


Вече около месец използвам продукта е имам добри резултати. Очаквах да загубя чустветелно апетит, но в същност се храня нормално и свалих 4 килограма. искам да попитам дали може да комбинирам Светола със 17 билки за отслабване?

0 0
Недева

   Недева
   25 Мар 2014


АКО НЯКОЙ Е ИЗПОЛЗВАЛ ПРОДУКТА ИЛИ ПОДОБЕН МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ МНЕНИЕ БЛАГОДАРЯ

0 0
Стефка Недева

   Стефка Недева
   25 Мар 2014


здравейте, имам за сваляне доста килограми ако някой е използвал този продукт или някой друг моля да сподели мнения благодаря

0 0
Нели Стоянова

   Нели Стоянова
   11 Май 2013


Страхотен продукт

+3 0
«1»
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор: