Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2013-05-27

СКИНОРЕН, BAYER, КРЕМ, 30 гр

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

  • Производител: BAYER
  • Бруто тегло: 0.070 кг
  • Код: b03248
Цена: 15.11лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

 

СКИНОРЕН, BAYER, КРЕМ, 30 гр

Как действа Скинорен (Скинорен (Skinoren) ) ?

Скинорен (Skinoren)  съдържа микронизирана ацелаинова киселина, която потиска развитието на бактериите, участващи в появата на акне.Тя въздейства върху процеса на вроговяване на епидермалните клетки и по този начин оказва положителен лечебен ефект срещу образуването на комедони (черни и бели точки).

Кога и как се използва Скинорен (Skinoren) ?

Скинорен (Skinoren)  се използва за лечение на акне вулгарис. Преди прилагане на Скинорен (Skinoren)  кожата се измива добре с вода и ако е подходящо - с меко почистващо средство. Ако лекарят не е предписал друго, Скинорен (Skinoren)  се нанася върху засегнатите места на кожата два пъти дневно (сутрин и вечер), като леко се втрива. В случай на прекомерно дразнене на кожата количеството крем може да се намали или да се прилага веднъж дневно, докато престане дразненето. Лечението може да се прекъсне временно за няколко дни. Важно е Скинорен (Skinoren)  да се прилага редовно в целия период на лечение. Продължителността на лечението е различна при отделните пациенти, а също така зависи от тежестта на процеса. Най-общо подобрение може да се очаква след около 4 седмици. За получаване на оптимални резултати Скинорен (Skinoren)  трябва да се използва редовно в продължение на няколко месеца.

Води ли прилагането на Скинорен (Skinoren)  go появата на нежелани местни реакции?

Чувство на парене или сърбеж, понякога зачервяване и лющене може да се появят в началото на лечението. В повечето случаи оплакванията са леки и намаляват в курса на лечението.

Кога не трябва да се прилага Скинорен (Skinoren) ?

Не трябва да използвате Скинорен (Skinoren) , ако сте алергични към някоя от съставките му, и по-специално - пропиленгликол.

Какво трябва да знаете, преди да използвате Скинорен (Skinoren) ?

Скинорен (Skinoren)  се прилага само в засегнатата област. Трябва да внимавате Скинорен (Skinoren)  да не влезе в контакт с очите ви. Ако това стане, незабавно трябва да ги промиете с обилно количество вода. Дa се съхранява при температура под 30°С, на недостъпно за деца място.Дa не се използва след изтичане на срока на годност.

Обърнете специално внимание при приложение на Скинорен крем:

Ако нанасяте Скинорен крем, това трябва да става само върху засегнатите части на кожата;

Ако нанасяте Скинорен крем на лицето си, не трябва да има контакт с очите. Ако Скинорен крем попадне в очите веднага трябва да ги изплакнете с вода.

Определени видове мелазма (епидермалните и смесените епидермално - дермални типове) се повлияват добре от Скинорен крем. За разлика от тях чистият дермален тип мелазма не се повлиява. За диференциалната диагноза на различните типове мелазма Вашия лекар може да се използва т. нар. светлина на Wood.

Бременност

Резултатите от проучвания върху репродуктивността на животни при използване на Скинорен крем не са показали наличие на риск при използване по време на бременност.

Кърмене

Лекарственото вещество (ацелаинова киселина) може да премине в кърмата в много малки количества. Така или иначе количеството на лекарственото вещество, което би приело ежедневно Вашето бебе с кърмата , би било много малко и не представлява риск, особено като се вземе предвид изключително ниската токсичност на тази киселина.

Шофиране и работа с машини

Няма познати ефекти.

Използване на други лекарства

Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако използвате или наскоро сте използвали някакви други лекарства, дори и такива, за които не Ви е нужна рецепта.

В каква лекарствена форма се предлага Скинорен (Skinoren) ?

Туби от 30 г

Къде можете да намерите Скинорен (Skinoren) ?

В аптеките - без рецепта.

Скинорен (Skinoren)  е лекарствен продукт.

Производител:Bayer Schering Рharmа AG, Германия

Цена:
Цена: 15.11лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах