Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2012-11-07

РЕПЕЛЕКС СПРЕЙ, БИОТРЕЙД, 50мл

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: $3.26
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

РЕПЕЛЕКС СПРЕЙ, БИОТРЕЙД, 50мл

Предпазва от ухапвания и ужилвания от насекоми.

Предназначение: При сърбеж, предизвикан от ухапвания от насекоми - комари, бълхи, мравки и др. Ужилвания от пчели и оси. Опарвания от коприва и други растения

Описание: Репелекс е спрей, отблъскващ насекоми - комари, кърлежи и бълхи. Неговото продължително действие осигурява 6-часова защита на кожата от ухапвания.
Лесен и удобен за нанасяне - може да се пръска както върху кожата, така и върху дрехи и предмети, без да оставя петна. Без мирис и цвят!

Подходящ е както за възрастни, така и за деца. Може да се прилага и при някои видове шарка, но след консултация с лекар.

Действие: Отблъсква комари, кърлежи, бълхи, мухи и други.

Начин на употреба: Преди излизане напръскайте откритите части на тялото. Не пръскайте директно в лицето, а за целта използвайте памучен тампон. Репелекс може да бъде напръскан и върху дрехи и обувки, без да оставя следи. След прибиране на закрито, измийте третираната кожа с вода и сапун. Не използвайте върху открити рани.

СЪВЕТ: При употреба на репеленти спазвайте следните правила:

1. Нанасяйте репелента само върху откритите участъци от кожата, които са пряко изложени на ухапвания и ужилвания.
2. Може да използвате репелента и върху дрехите, тъй като той не уврежда тъканите.
3. Никога не нанасяйте репелент върху рани или раздразнени участъци от кожата.
4. Никога не слагайте върху очите и устата, а около ушите намазвайте умерено.
5. Когато репелентът е под формата на спрей не пръскайте директно срещу лицето – първо пръснете в ръката си и после нанесете на лицето.
6. Не разрешавайте на деца да си играят или да използват сами продукта. Когато прилагате върху дете първо пръснете в ръката си и после разнесете по тялото. Никога не слагайте препарат върху ръцете на децата.
7. Използвайте толкова репелент, колкото да покриете откритите части на тялото или дрехите. Обилното напръскване не повишава ефективността.
8. Когато се приберете, измийте третираните участъци с вода и сапун. Това е особено важно, когато репелентът е слаган неколкократно през деня или в няколко последователни дни. Изпирайте третираните дрехи преди да ги облечете отново.
9. Ако детето ви получи зачервяване или някаква очевидна алергична реакция спрете употребата на репелента, измийте обилно с вода и мек сапун и ако оплакванията не отшумят потърсете лекар.

Активни съставки: DEET - Ди-етил толуамид - активна съставка с репелентно действие, одобрена от COLIPA, FDA  и  Американската Педиатрична Асоциация

Прoизводител: Биотрейд БГ ООД

Цена:
Цена: $3.26


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах