Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

ПРОПОЛИС (PROPOLIS), Now Foods,КАПСУЛИ Х100, 500мг

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: 44.00лв.
Без наличност
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

ПРОПОЛИС (PROPOLIS), Now Foods, КАПСУЛИ Х 100, 500 мг

Противобактериално средство. Укрепва имунната система. Подобрява чревната флора. Унищожава бактерии, гъби и вируси. Срещу простудни заболявания.

Прополис (Propolis) или пчелен клей е смолисто вещество, което се отделя от растенията върху младите пъпки. Растенията непрекъснато са изложени на вредни въздействия от околната седа – слънчева радиация, бактерии, плесени и други неблагоприятни въздействия, които им вредят. Прополис (Propolis) се отделя от растенията като защитно средство срещу тези вредни въздействия с цел те да предпазят своята цялост и здравина.

Прополис (Propolis) съдържа флавоноиди, органични киселини, алдехиди, аминокиселини, микроелементи и минерали. Пчелите събират прополиса от младите пъпки и от обвивките на поленовите зърна, примесват ги със собствени секрети и ги внасят в пчелното гнездо. Те използват прополиса за дезинфекциране на пчелните килийки преди пчелата майка да снесе яйцата в тях. С прополис те обвиват и навлезли и убити животни, които немогат да изхвърлят навън с цел да не се разлагат и замърсяват гнездото. Прополис се използва от пчелите да поддържат постоянно стернилно пчелното гнездо.

Поради силните си дезинфекциращи свойства. Прополис (Propolis) се използва срещу простудни заболявания, дезинфекциране на рани, язви и др.

Поради изключително силните бактерицидни и дезинфекциращи свойства, прополисът, още от дълбока древност е използван за лечение на простудни заболявания, рани, язви и др. болестни състояния.

Прополисът притежава широк спектър на въздействие върху целия организъм. Едновременото прилагане на прополис с антибиотици усилва действието им, като запазва собствената чревна микрофлора и предпазва от дизбактериоза в червата. Той задържа развитието на много видове бактерии, убива повече от 100 вида бактерии, спира развитието на вирусите, спира развитието на гъбите, обезболява, противовъзпалително, противорадиационо, забавя стареенето на тъканите и т.н.

Много важно свойство на прополиса е, че не унишожава нормалната чревна флора, усилва имунитета, намалява съдържанието на холестерола в кръвта, действа капиляроукрепващо - при кървотечения от носа и венците.

Чрез Propolis от NOW® Foods вие ще усетите многобройните здравословни ползи на това „чудно“ творение на природата.

Внимание: Продуктът не е лекарствено средство.

Начин на употреба: 2 капсули, 1-3 пъти дневно.

Този продукт се комбинира добре със следните продукти:

Royal Jelly 300 мг - 100 дражета
Bee Pollen 500 мг - 100 капсули

Противопоказания: Няма

Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат и силиций.

Не съдържа: Мая, пшеница, глутен, мляко, соя и консерванти.

Цена:
Цена: 44.00лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах