Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

ПРОКТО-ГЛИВЕНОЛ крем - при хемороиди

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: 9.67лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

ПРОКТО-ГЛИВЕНОЛ крем - при хемороиди
ректален крем 30 гр.
Procto-glyvenol cream

100 g крем съдържа: 5 g tribenoside и 2 g lidocaine hydrochloride (като монохидрат).
Помощни вещества: арлацел 60, цетомакрогол 1000, цетилов алкохол, изопропил "палмитат" течен парафин, метилпарабен, пропилпарабен, сорбитол, стеаринова киселина, пречистена вода.
Опаковка: Крем 30 g
Как действа Прокто-Гливенол: Прокто-Гливенол се използва за лечение на сърбеж, смъдене, оток и болка от вътрешните и външните хемороиди. Подпомага оздравяването. Tribenoside действа локално върху малките кръвоносни съдове и причинителите на възпалението.Lidocaine бързо облекчава болката.
Преди да използвате Прокто-Гливенол: Може ли всеки пациент да употребява Прокто-Гливенол: Не трябва да използвате Прокто-Гливенол, ако сте алергичен към tribenoside, lidocaine или някоя от съставките на продукта.Ако страдате от тежко чернодробно нарушение, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, преди да прилагате Прокто-Гливенол.
Ако сте бременна или кърмите: Не трябва да използвате Прокто-Гливенол през първите три месеца на бременността.Можете да употребявате Прокто-Гливенол от четвъртия месец на бременността и докато кърмите, но не бива да превишавате препоръчаните дози.
Какви нежелани ефекти може да предизвика Прокто-Гливенол: Прокто-Гливенол като цяло се понася добре. Все пак може да предизвика чувство на парене или локално зачервяване на кожата. Да не се дава на деца без консултация с лекар!
Как да използвате Прокто-Гливенол: Когато симптомите са остриПрилагайте 1 апликация на крема два пъти дневно (сутрин и вечер).
Когато симптомите намалеят: Използвайте една апликация на крема веднъж дневно.
Продължителност на лечението: Използвайте Прокто-Гливенол до изчезване на симптомите. Ако симптомите продължат повече от една седмица, консултирайте се с вашия лекар.Не надвишавайте препоръчаната доза.
Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини: няма.
Срок на годност: 5 години от датата на производство
Не използвайте Прокто-Гливенол след изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Условия на съхранение: Да се пази от топлина (съхранявайте при температура под 30 0 С). Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
Производител: NOVARTIS-OTC

Цена:
Цена: 9.67лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах