Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2012-11-07

НЕВРОБЕКС АКТИВ х 30 табл.- при неврити, невралгии, дерматити

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: $2.00
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

НЕВРОБЕКС АКТИВ х 30 табл.- при неврити, невралгии, дерматити
Neurobex

Всяка таблетка съдържа: 

Тиаминов хидрохлорид - 14 mg;
Пиридоксинов хидрохлорид - 10 mg;
Цианкобаламин - 20 μg.
 
Пълнители: лактоза монохидрат, пшенично нишесте, талк Е 553b, магнезиев стеарат Е 470b, колоидален силициев диоксид Е 551, повидон Е 1201, титаниев диоксид Е 171 и оцветител Е 124 - може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието на децата.

Действие: Комбиниран препарат с витамини от група В. Те влизат в състава на ензими, които катализират реакциите при обмяната на въглехидратите, мастите и белтъчините. Комбинирането на витамините от групата B в препарата NEUROBEX се използва за повлияване на редица важни процеси и функции в организма свързани главно с нервната система.
 

Показания: Предназначен е за:- заболявания на периферните нерви: неврити, полиневрити (алкохолни, при диабет, след инфекции и отравяния), невралгии, променена чувствителност - хроничен алкохолизъм, мускулна слабост, различни отравяния, недостиг на витамини, някои кожни заболявания (дерматити, екземи, акне)- заболявания на централната нервна система - хорея (неконтролирани движения), спастични състояния (спазми на мускулите) от централен произход, енцефалопатия на Wernicke (прогресивна деградация на личността - нарушение на памет, заучаване).

Противопоказания: ПРЕПАРАТЪТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПОТРЕБЯВА, АКО ИМАТЕ АЛЕРГИЯ към Vitamin В1, към помощните вещества включени във витаминните препарати или сте прекарали остра тромбоемболия, кръвни заболявания като еритроза и еритремия.С внимание трябва да се прилага при сърдечни болки свързани със заболяването ангина пекторис (гръдна болка от сърдечен произход).

Нежелани реакции: В много редки случаи се проявяват алергични реакции.

Предозиране: При употреба на много високи дози може да се прояви нервна възбуда, ускорен пулс, болки в сърдечната област - обръщайте се към лекар! Провежда се лечение според оплакванията.

Лекарствени и други взаимодействия: Независимо, че е витаминен препарат, налага се да консултирате с лекар приема с други лекарства.Vitamin В6 намалява антипаркинсоновия ефект на L-dopa. При едновременен прием с орални контрацептивни средства се нарушава обмяната на Vitamin В6. Препаратите на Изониазид, Пенициламин, Циклозерин, Тиосемикарбазон се противопоставят на ефектите на Vitamin В6 и при едновременния им прием те се намаляват.

Бременност и кърмене: Препаратът NEUROBEX не е противопоказан в тези случаи, но по принцип при бременни и кърмачки се предпочита естествения прием на витамините чрез храната.

Еефекти след употреба при шофирани и работа с машини: Препаратът не нарушава двигателните и психични реакции и при лечение с него може да се шофира и работи с машини.
Дозировка: Прилага се по 1 - 2 обвити таблетки 3 - 4 пъти дневно по време или след хранене.

Съхранение: На сухо и защитено от светлина място, при температура под 25°С. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНИ ЗА ДЕЦА МЕСТА! Да не се излага на директна слънчева светлина! Да не се съхранява във влажни помещения като бани и други.

Срок на годност: 3 (три) години от датата на производството.

Производител: ACTAVIS OTC

Цена:
Цена: $2.00


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах