2.99 до цяла България! над 49лв безплатно Виж условията
Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • CAD
  • RUB
  • CHF
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2012-11-07

НЕУРОБЕКС - при неврити, невралгии, дерматити

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: $1.86
Каталожна цена: $2.00
Отстъпка: $0.14 (7.00%)
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

НЕУРОБЕКС - при неврити, невралгии, дерматити
тблетки х 30
Neurobex

СЪСТАВ: Активни съставки: Thiamine nitrate (Vitamin B1) 15 mg, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 10 mg, Cyanocobalamin (Vitamin B12) 0,02 mg и помощни вещества: лактоза, пшенично нишесте, талк, магнезиев стеарат, колоидален силициев диоксид, повидон К-25, целулоза ацетат фталат, захар, акациева гума, макрогол 6000, макрогол 400, глицерол, оцветител Е 124.
ДЕЙСТВИЕ: Комбиниран препарат с витамини от група В. Те влизат в състава на ензими, които катализират реакциите при обмяната на въглехидратите, мастите и белтъчините. Комбинирането на витамините от групата B в препарата NEUROBEX се използва за повлияване на редица важни процеси и функции в организма свързани главно с нервната система.
ПОКАЗАНИЯ: Предназначен е за:- заболявания на периферните нерви: неврити, полиневрити (алкохолни, при диабет, след инфекции и отравяния), невралгии, променена чувствителност - хроничен алкохолизъм, мускулна слабост, различни отравяния, недостиг на витамини, някои кожни заболявания (дерматити, екземи, акне)- заболявания на централната нервна система - хорея (неконтролирани движения), спастични състояния (спазми на мускулите) от централен произход, енцефалопатия на Wernicke (прогресивна деградация на личността - нарушение на памет, заучаване).
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: ПРЕПАРАТЪТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ УПОТРЕБЯВА, АКО ИМАТЕ АЛЕРГИЯ към Vitamin В1, към помощните вещества включени във витаминните препарати или сте прекарали остра тромбоемболия, кръвни заболявания като еритроза и еритремия.С внимание трябва да се прилага при сърдечни болки свързани със заболяването ангина пекторис (гръдна болка от сърдечен произход).
НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ: В много редки случаи се проявяват алергични реакции.
ПРЕДОЗИРАНЕ: При употреба на много високи дози може да се прояви нервна възбуда, ускорен пулс, болки в сърдечната област - обръщайте се към лекар! Провежда се лечение според оплакванията.
ЛЕКАРСТВЕНИ И ДРУГИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ: Независимо, че е витаминен препарат, налага се да консултирате с лекар приема с други лекарства.Vitamin В6 намалява антипаркинсоновия ефект на L-dopa. При едновременен прием с орални контрацептивни средства се нарушава обмяната на Vitamin В6. Препаратите на Изониазид, Пенициламин, Циклозерин, Тиосемикарбазон се противопоставят на ефектите на Vitamin В6 и при едновременния им прием те се намаляват.
БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ: Препаратът NEUROBEX не е противопоказан в тези случаи, но по принцип при бременни и кърмачки се предпочита естествения прием на витамините чрез храната.
ЕФЕКТИ ВЪРХУ СПОСОБНОСТТА ЗА ШОФИРАНЕ И РАБОТА С МАШИНИ: Препаратът не нарушава двигателните и психични реакции и при лечение с него може да се шофира и работи с машини.
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: Прилага се по 1 - 2 обвити таблетки 3 - 4 пъти дневно по време или след хранене.
ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА И ОПАКОВКА: Таблетки обвити, по 30 броя в опаковка, по 60 броя в опаковка.
СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и защитено от светлина място, при температура под 25°С. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНИ ЗА ДЕЦА МЕСТА! Да не се излага на директна слънчева светлина! Да не се съхранява във влажни помещения като бани и други.
СРОК НА ГОДНОСТ: 3 (три) години от датата на производството.
Производител: ACTAVIS OTC

Цена:
Цена: $1.86
Каталожна цена: $2.00
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: $1.86
Каталожна цена: $2.00
Отстъпка: $0.14 (7.00%)


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор: