Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2013-07-16

НЕОРЕНАЛ, NEOPHARM, ТАБЛЕТКИ х 30, 330мг

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: 11.39лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

 

НЕОРЕНАЛ, NEOPHARM, ТАБЛЕТКИ х30, 330мг

Неоренале иновативно средство, действащо комплексно при лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза), възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) и лечение и профилактика на подагра.

Неореналуспешно подкрепя бъбречните функции и тези на отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система, когато съществува риск от образуване на бъбречни камъни или инфекции.

Състав: Това е препарат с растителен произход, който съдържа  стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация от 3,5,7,3 ′,4 ′-penta-hydroxy-flavone и 3,7,3 ′,4 ′-tetra-hydroxy-flavone. Всяка таблетка съдържа 390 мг сух стандартизиран екстракт от брезови листа с 330 мг активни вещества, от които флавоноиди - 80 мг, тетрациклични тритерпени - 20 мг танини- 32 мг, бетулорентична киселина, калиев нитрат и други.

Екстрактът от бреза в Неоренал, действа:

Диуретично

Противовъзпалително и антимикробно

Адстрингентно

Урикозурично

Брезовия екстракт повлиява благоприятно при долуизброените състояния:

При бъбречнокаменна болест ускорява изхвърлянето на бъбречни камъни и пясък от бъбреците и пикочния мехур, като намалява риска от образуване на оксалатни, уратни, фосфатни и цистинови бъбречни камъни като увеличава диурезата, нормализира pH (киселинността) на урината, успокоява инфекциите в бъбречното легенче, подтиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината.

След литотрипсия успешно се прилага за улесняване на извеждането на остатаналите частици от разбития камък, предпазвайки от образуване на нови камъни и от инфектиране на наранената тъкан на пикочните пътища.

Възпаление на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) - елиминира причинителите на инфекции в пикочно-половия тракт и облекчава симптомите при цистит, уретрит и пиелонефрит в резултат на ускореното отделяне на урина и подтискането на болестотворните бактерии в пикочно-половата система. Намалява случаите на обостряне на хроничните заболявания на пикочно-половата ситема (цистит, уретрит, пиелонефрит). Засилва ефекта на прилагания антибиотик.

Подагра - ускорява отделянето и отвеждането на пикочната киселина с урината. Намалява нивата на пикочната киселина в кръвта. Флавоноидът кверцетин намалява активността на ензимите ксантин оксидаза и ксантин дехидрогеназа, които имат основна роля в патогенезата на подаграта.

Отоци - повлиява благоприятно отоци от сърдечно-съдов, бъбречен и възпалителен произход, нормализира пропускливостта на капилярите и подобрява състоянията свързани с неправилна задръжка на течности.

Целулит - елиминира задържаната в подкожната тъкан вода, което е основната причина за появата и развитието на целулита. Екстрактът от брезови листа стимулира кръвообръщението в кожата и нормализира пропускливостта на капилярите. Това подобрява отвеждането на отпадни метаболити от кожата и освобождава задържаните в кожата и подкожието течности. Така в подкожната мастна тъкан се създават условия за по ефикасно изгаряне на мазнините.

Дозировка: Ефектът на Ноеренал се усилва ако увеличите приема на течности до 1-2 литра дневно. Дозировката на препарата се определя според телесното тегло и тежестта на състоянието. В случай, че лекуващия лекар не е препоръчал друго, се приемат от 1 до 3 таблетки по три пъти на ден.

 Противопоказания:

Цитостатично лечение – не се препоръчва едновременното приемане на Neorenаl с цитостатици поради възможни лекарствени взаимодействия, които могат да променят серумните нива на цитостатика и да предизвикат нежелана промяна на терапевтичния ефект.

Тежка чернодробна недостатъчност – нарушено е матаболизирането на съставките на пепарата, което води до непредвидими серумни нива и метаболитен състав, което от своя страна не позволява да се предвиди очаквания терапевтичен ефект.

Странични ефекти: В терапевтични дози не са наблюдавани странични ефекти на препарата. При голямо предозиране е възможно да се наблюдават преходни симптоми на гастроинтестинално дразнене включително гадене и коремна болка, дължащи се на тритерпените. Симптомите бързо изчезват при нормализиране на дозата.

Цена:
Цена: 11.39лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах