Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ДОМАШНА КОЗМЕТИКА

Ако сте привърженици на натуралната козметика, то може да опитате да ползвате своя козметична линия, направена от вас за вас. Ще ви подскажем идеи за изцяло натурална грижа за кожата и косата, като използваме само натурални масла, етерични ароматни масла, хума, сода, и други съставки за да бъде кожата ви здрава, а портмонето ви пълно.

28 Мар 2017

НАТУРАЛНИЯТ САПУН - ПО-БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА!

През последните години интернет пространството е залято с реклами за "100% натурални", домашни, без ГМО и изкуствени добавки, и дори направени собственоръчно, продукти. Като един от тези продукти се налага натуралният, ръчно направен, глицеринов сапун. 

03 Фев 2017

Д-Р ОЛЕГ ТОРСУНОВ - СЕМИНАР ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СТРЕСА

Семинарът „Преодоляване на стреса“, който ще бъде представен в България, е насочен към широката аудитория от желаещи да работят върху себе си, мислещи и развиващи се личности.

13 Яну 2017

Билки ЕООД - качествени билки в качествени опаковки

Билки ЕООД - ние пакетираме само качествени билки във фирмени опаковки от сертифицирана дишаща хартия за билки PAP 22 и целофанови пликове, в съответствие с EN 26590-1. Качеството на билките се определя от сезона на събиране, тяхното производство и съхранение. Ние се грижим за избора на качествени билки, за обработки гарантиращи качествен билков чай с най-висок процент активни части от растенията. Предлагаме ви билки с контролирано качество от суровината до пристигането й до вас в перфектно състояние и качествена опаковка.

 
2012-11-07

МУКОСОЛВАН таблетки - срещу продуктивна кашлица

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: $3.19
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

МУКОСОЛВАН таблетки - срещу продуктивна кашлица
20 x 30 мг.
MUCOSOLVAN Tablets

Състав: 1 таблетка съдържа30 mg амброксол хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)
Помощни вещества: лактоза, царевично нишесте, колоидален силициев двуокис, магнезиев стеарат.
Показания: Секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета (храчки).
Опаковка: Блистери от PVC/алуминий 20 таблетки в опаковка
Свойства: При предклинични проучвания е установено, че активната съставка на Mucosolvan - амброксол повишава секрецията на дихателния тракт. Засилва се продукцията на белодробен сърфактант и се стимулира цилиарната активност (защитни механизми на белия дроб). В резултат на това се увеличава потока от секрет и неговия транспорт. Засилването на секрецията и нейния транспорт улесняват отхрачването и изкашлянето.
Дозировка и начин на приложение: За постигане на успешен терапевтичен ефект се препоръчва следната дозировка на Mucosolvan® Tablets:Възрастни и деца над 12 години : 1 таблетка 3 пъти дневноТерапевтичният ефект може да бъде засиленпри приложението на: 2 таблетки 2 пъти дневно.Тази дозировка е подходяща за лечение на остри заболявания на респираторния тракт и за начална терапия на хронични състояния до 14 дни.Таблетките трябва да се приемат след ядене с течност.Не се препоръчва употребата на продукта повече от 5 дни без съвет от лекар.
Противопоказания: Mucosolvan® Tablets не трябва да се прилага при пациенти с известна свръхчувствителност към амброксол или други съставки на продукта.
Специални предупреждения: Необходимо е да потърсите лекарска помощ, в случай че симптомите продължават повече от 14 дни и/или ако състоянието се влошава, независимо от лечението с Mucosolvan® Tablets.
Лекарствени и други взаимодействия: Приложението на амброксол заедно с антибиотици (амоксицилин, цефуроксим, еритромицин, доксициклин) води до по-висока концентрация на антибиотика в белодробната тъкан.
Не се препоръчва употребата на амброксол с лекарствени продукти, потискащи кашлицата.Не са били докладвани значими нежелани взаимодействия с други лекарствени продукти.
Бременност и кърмене: Предклинични проучвания, така също и продължителни клинични наблюдения с продължителност на приемане на продукта 28 седмици не са показали нежелани въздействия по време на последваща бременност.Лекарственият продукт преминава в майчиното мляко, но е малко вероятно при приложение в терапевтични дози да повлияе на детето.Независимо от това, трябва да бъдат спазвани обичайните предпазни мерки по отношение на употребата на лекарствени продукти по време на бременност и кърмене.Употребата на ambroxol по време на бременност и кърмене, особено през първите три месеца от бременността, трябва да се избягва или да се прилага само по преценка на лекар.
Нежелани лекарствени реакции: Общо Mucosolvan® Tablets се понася добре.Съобщени са леки нежелани реакции от страна на горния стомашно-чревен тракт, след парентерално приложение. Рядко са наблюдавани алергични реакции, предимно кожни обриви. В много редки случаи са наблюдавани тежки реакции на свръхчувствителност - анафилаксия, но тяхната връзка с амброксол не е доказана. Някои от тези пациенти са показали също алергични реакции и към други субстанции.
Предозиране: До сега при хора не са съобщени симптоми на предозиране. Ако се появят такива, трябва да се потърси лекарска помощ и да се проведе симптоматично лечение.
Съхранение: Продуктът да се съхранява при температура, не по-висока от 30°С. Да се съхранява на сигурно място извън достъпа на деца!
Срок на годност: Срокът на годност на Mucosolvan таблетки е 5 години от датата на производство. Продуктът не трябва да се прилага след изтичане на датата, означена върху опаковката.
Производител: BOEHRINGER INGELHEIM CHC

Цена:
Цена: $3.19


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах