Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

ЛИОТОН 1000 гел 50 гр.- разширени вени, травми

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 10 Обща оценка: 5.0000 от общо гласували: 1

  • Производител: BERLIN CHEMIE
  • Бруто тегло: 0.050 кг
  • Код: b03923
Цена: 13.75лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

ЛИОТОН 1000 гел 50 гр.- разширени вени, травми, контузии
Lioton 1000 Gel 1000 IU/g

Лекарствено вещество: Един грам Лиотон 1000 гелсъдържа 1000 IU heparin sodium.
Помощни вещества: Карбомер 940, метил-пара-хидроксибензоат, пропил-пара-хидроксибензоат, етилов алкохол, масло от портокалови цветове, лавандулово масло, триетаноламин и дестилирана вода.
При: Умора, отичане и болки в краката. Разширени вени. Синини от контузии.
ЗА ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ (прилагане върху кожата).
Как действа Лиотон 10OO гел: Лиотон 1000 гел е хепаринов продукт под форма на гел за външно приложение, поради което е показан за лечение, самостоятелно или в комбинация със системна терапия, при тези болестни, възпалителни или травматични състояния, които се повлияват благоприятно от лекарства с противосьсирващо, противовъзпалително и противооточно действие.
Какво лекува Лиотон 1000 гел: Лиотон 1000 гел е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена).
Лиотон 1000 гел се прилага и при травми и контузии, локализиран оток и инфилтрати, подкожни хематоми, травми и навяхвания на мускулите, сухожилията и ставните връзки.
Кога не трябва да се прилага Лиотон 1000 гел: Не трябва да използвате Лиотон 1000 гел, ако сте свръхчувствителни към хепарин или някое от помощните вещества на лекарството.
Лиотон 1000 гел не трябва да се използва в случай на кръвотечение, върху открити рани и върху лигавици, както и върху инфектирани участъци при наличие на гнойни процеси.Поради ограничен опит и липса на данни, не трябва да се използва при деца.
Какво трябва да знаете преди да започнете приложението на Лиотон 1000 гел: Употребата на Лиотон 1000 гел при наличие на признаци за кръвотечение, трябва внимателно да се преценява.
Лиотон 1000 гел съдържа помощните вещества метил- и пропил-парахидроксибензоат и за това не трябва да се използва при пациенти със свръхчувствителност към тези вещества.
Какви взаимодействия може да има между Лиотон 1000 гел и други лекарства, с които се лекувате: Приложението на Лиотон 1000 гел може допълнително да увеличи времето на кръвосъсирване при пациенти, приемащи перорални противосъсирващи лекарства.
Може ли да се прилага Лиотон 1000 гел по време на бременност и кърмене: Няма налични данни за използването на Лиотон 1000 гел по време на бременност или в периода на кърмене.
Повлиява ли Лиотон 1000 гел способността за шофиране и работа с машини: Лиотон 1000 гел не повлиява способността за шофиране и работа с машини.
Как се прилага Лиотон 1000 гел: Един до три пъти дневно, 3-10 cm гел се нанасят върху засегнатия участък от кожата и леко се втриват.
Какво да правите в случай на Лиотон 1000 гел: Въпреки че до момента не са описани случаи на предозиране, при поява на съмнение за такова се обърнете към Вашия лекар. Той следва да противодейства на ефекта на heparin sodium с protamine sulfate.
Какви нежелани лекарствени реакции може да причини Лиотон 1000 гел: Много рядко може да възникнат алергични реакции към хепарина в мястото на приложение. В изолирани случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност, като зачервяване на кожата и сърбеж, които изчезват след преустановяване на лечението.
Как да съхранявате Лиотон 1000 гел: Да се съхранява под 25°С!Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
Срок на годност: 5 години.
Да не се използва след срока на годност, обозначен на опаковката!
Производител: BERLIN CHEMIE MENARINI

Цена:
Цена: 13.75лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
кирил гюров

   кирил гюров
   14 Юни 2015


Много бързо действа и успокоява,доволен съм от това лекарство.

0 0
«1»
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах