Доставка от 2.99 безплатно над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2012-11-07

ИНФЛУЦИД - простудни и грипоподобни заболявания

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

  • Производител: DHU Arzneimittel
  • Бруто тегло: 0.050 кг
  • Код: 000749
Цена: 9.90лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

ИНФЛУЦИД - простудни и грипоподобни заболявания
60 таблетки
INFLUCID

Състав: 1 таблетка (250 mg) съдържа: Aconitum trit D3 25 mg; Bryonia trit. D2 25 mg; Eupatorium perfoliatum trit. Dl 25 mg; Gelsemium trit. D3 25 mg; Ipecacuanha trit. D3 25 mg; Phosphorus trit. D5 25 mg
Помощни вещества:Лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, пшенично нишесте
Какво представлява Инфлуцид: Инфлуцид е хомеопатичен лекарствен продукт.60 таблетки за смучене в опаковка, блистери с по 20 броя таблетки.Инфлуцид е комбинация от шест добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие. Aconitum е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура. За ефикасното повлияване на общата настинка помага и компонентът Bryonia, който има ефект при сухите бронхити с болезнена, дразнеща кашлица. Ipecacuanha предизвиква втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им. Gelsemium е особоно ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отрадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост. Phosphorus има положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес. Тази комбинация е допълнена с Eupatorium perfoliatum - често използвано в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип.Благодарение на широкия си спектър на действие, Инфлуцид има бързо и ефикасно въздействие при настинки с температура, като грип. Инфлуцид е подходящ и за профилактика на вирусни инфекции.
За какво се използва Инфлуцид: За лечение на простудни и грипоподобни заболявания, съпроводени с повишена температура.
Кога не трябва да приемате Инфлуцид: Инфлуцид не трябва да се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
Какви предпазни мерки трябва да имате предвид при употреба на Инфлуцид: Ако оплакванията Ви продължават или състоянието Ви се влоши, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.
Специални предупреждения: 1 таблетка Инфлуцид съдържа 90 mg лактоза монохидрат. Неподходящ при хора с лактазна недостатъчност, галактоземия или глюкозен / галактозен синдром на малабсорбция.Инфлуцид съдържа пшенично нишесте. Може да представлява опасност за хора с цьолиакия (глутенова ентеропатия)
Какво трябва да имате предвид ако сте бременна или кърмите: Както всички останали лекарства, по време на бременност или кърмене, Инфлуцид трябва да се приема само след консултация с лекар.
Кои други лекарства могат да повлияят ефекта на Инфлуцид или могат да бъдат повлияни: Няма данни за взаимодействия с други лекарства или с храни.
Как можете да използвате Инфлуцид: Да се следва посочената дозировка или както е предписано от лекуващия лекар.
Възрастни: При остри оплаквания се приема по една таблетка на едночасови интервали, докато настъпи подобрение до максимум 12 таблетки на ден. За понататъшно лечение да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно.
Деца под 12 годишна възраст: При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки два часа, докато настъпи подобрение, до 8 таблетки дневно. За по-нататъшно лечение или за лекуване на хронични състояния, да приемат от една до три таблетки дневно.
За профилактика на простудни и грипни заболявания е препоръчително да се приемат по 1-2 таблетки три пъти дневно. Деца под 12 годишна възраст могат да приемат профилактично 1 таблетка 3 пъти дневно.Да не се прилага при деца под една година, поради липсата на достатъчно данни за употребата на продукта в тази възраст.Таблетките да се приемат половин час преди или след хранене и да се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят в малко вода.
Какви нежелани лекарствени реакции може да предизвика Инфлуцид: В много редки случаи е възможна проява на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
При приемане на хомеопатични лекарствени продукти съществуващи оплаквания могат временно да се влошат (начално влошаване). В такива случаи е необходимо да се консултирате с лекар и да преустановите лечението.
Какво трябва да предприемете, ако сте приели по-голямо количество от Инфлуцид: Няма съобщени случаи на предозиране.
Инструкции за съхранение на Инфлуцид: Да се съхранява при стайна температураДа се съхранява на място недостъпно за деца!
Срок на годност: 3 години
Производител: DHU-ARZNEIMITTEL

Цена:
Цена: 9.90лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах