Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • CAD
  • RUB
  • CHF
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Здравинки

 

Пролетта е сезон, който за съжаление води до чести настинки, грип и неотшумяваща продължителна кашлица. Различните видове грип дават разнообразни странични ефекти върху организма, и кашлицата е един от тях. За щастие билките с техните лечебни свойства ни помагат да се справим трайно с проблема. Представяме ви уникална комбинация от билки, която успешно ще успокои дразнещата кашлица и ще стимулира бързото оздравяване на организма. Научете повече за билковия чай в нашите

27 Мар 2015

АМАРАНТ - СУПЕР ХРАНА ЗА ЗДРАВЕ!

В съвременния свят много хора страдат от здравословни проблеми, свързани често с лош подбор на храни или причинени от медикаментозно лечение. Доказано е, че чрез здравословна диета може да се контролират алергии, лоши нива на холестерол и сърдечни заболявания, стомашно-чревни смущения и редица други проблеми. За това, все по-често говорим за така наречените "Супер храни", които спомагат да организма да се регенерира, снабдяват ни с необходимите ни витамини и минерали, аминокиселини и дриги така необходими ни вещества. 
 

16 Мар 2015

ДЕТОКС ПРЕЗ ПРОЛЕТТА - ПОДСИЛВАНЕ И ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

Подкрепени от природните методи за детоксикация ви представяме, няколко доказани средства за детоксикация и имуностимулация, които освен че стимулират организма, така и оформят един балансиран режим, които ще ви тонизира и помогне с ежедневния стрес.

09 Мар 2015


 

Препоръчано от bilki.bg

 

Четете най-новото за лечението с билки в здравинките на BILKI.BG

 

Знаете ли че: Пролетта е сезон, който за съжаление води до чести настинки, грип и неотшумяваща продължителна кашлица. Различните видове грип дават разнообразни странични ефекти върху организма, и кашлицата е един от тях. За щастие билките с техните лечебни свойства ни помагат да се справим трайно с проблема. Представяме ви уникална комбинация от билки, която успешно ще успокои дразнещата кашлица и ще стимулира бързото оздравяване на организма. Научете повече за билковия чай в нашите  "Здравинки"