Имаме забавяне на доставките поради отпуски. Виж условията
Език: BG
Валута: USD
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • RUB
 • CHF
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2012-11-07

ДОЙЧ, АМИНОЛИВ, ТАБЛЕТКИ Х 40, 1000мг

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 10 Обща оценка: 5.0000 от общо гласували: 1

 • Производител: DOYCH
 • Бруто тегло: 0.100 кг
 • Код: 4126
Цена: $13.84
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
 • Подробно описание
 • Детайли

 

ДОЙЧ, АМИНОЛИВ, ТАБЛЕТКИ Х 40, 1000 мг

МОЩНО ДЕТОКСИКРАЩО И АНТИОКСИДАНТНО ДЕЙСТВИЕ. ПОДПОМАГА УКРЕПВАНЕТО И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ЧЕРНИЯ ДРОБ.
 
Комплексът от активни съставки в АМИНОЛИВ има отношение към възстановяването на чернодробните функции при остри и хронични хепатити, вкл. вирусни. Повлиява добре работата на черния дроб при стеатоза, ненапреднала цироза, холангити и други следхепатитни състояния, а също и при токсични поражения в резултат на отравяне с различни химически съединения, тежки метали, злоупотреба с алкохол, отравяния с гъби, лекарствени препарати и др. Активните съставки в комплекса АМИНОЛИВ притежават хепатопротективно и подпомагащо регенерацията на черния дроб действие. Поотделно те са познати и се използват, но в АМИНОЛИВ са комбинирани да действат синергично и създават ефективен каскаден механизъм за подпомагане на неговите функции.

Всяка таблетка от 1000 mg активни съставки съдържа:

Л-метионин                               125 mg

Л-орнитин-Л-аспартат                265 mg

Ацетил Л-карнитин                    50 mg

Пикрориза Куруа (Кутку)           200 mg

Гроздово семе (сух екстракт)     50 mg

Пчелен мед (сух екстракт)          10 mg

Инулин (фибри)                         300 mg
 
Комплексът от активни съставки в АМИНОЛИВ има отношение към възстановяването на чернодробните функции при остри и хронични хепатити, вкл. вирусни.

Повлиява добре работата на черния дроб при стеатоза, ненапреднала цироза, холангити и други следхепатитни състояния, а също и при токсични поражения в резултат на отравяне с различни химически съединения, тежки метали, злоупотреба с алкохол, отравяния с гъби, лекарствени препарати и др.

Активните съставки в комплекса АМИНОЛИВ притежават хепатопротективно и подпомагащо регенерацията на черния дроб действие.Поотделно те са познати и се използват, но в АМИНОЛИВ са комбинирани да действат синергично и създават ефективен каскаден механизъм за подпомагане на неговите функции.
 
Л-метионин /L–Methionine/

Той е от групата на незаменимите аминокиселини, която участва при разграждането на мазнини, като по този начин не позволява отлагането им в черния дроб и артериите. Метионинът потиска мастната дегенерация на черния дроб и е мощен антиоксидант, като това негово действие е свързано със способността да се преструктурира в аминокиселината цистеин (прекурсор на глутатиона). Тъй като глутатионът е основен неутрализатор на токсините в черния дроб чрез потискане на липидната пероксидация, инхибиране синтеза на кислородни аниони и ограничаване количеството на свободните, токсични радикали, метионинът предпазва черния дроб от увреждащото действие на токсичните вещества.

Л-орнитин-Л-аспартат /L-Ornithine-L-Aspartate/

Спомага отделянето на амоняк от организма чрез стимулиране на биохимичните процеси в чернодробните клетки (синтеза на урея в урейния цикъл). Способства и ускореното му елиминиране от тъканите, независимо от хепатоцитите.  Използва се за лечение на заболявания на черния дроб като чернодробна цироза, стеатоза (мастни натрупвания в черния дроб), хепатит и техни неврологични усложнения.

Ацетил Л-карнитин /Acetyl L-Carnitine/

Повлиява ефективно енергийните процеси в клетките на човешкия организъм, включително и на черния дроб. Ацетил Л-карнитинът подобрява церебралната циркулация, защото преминава през хемато-енцефалната бариера и по този начин оказва антиоксидантно действие на клетъчно ниво. За синтеза му са необходими аминокиселините лизин и метионин.

Пикрориза Куруа (Kутку) Picrorhiza kurroa

Оказва антихолестазен ефект и холеретично действие чрез усилване образуването на жлъчни соли, жлъчни киселини и подобрение на жлъчкоотделянето. Стимулира чернодробната регенерация като потенцира синтеза на нуклеинови киселини и протеини.

Гроздово семе /Dry extract Grape Seed/

Мощен антиоксидант с подчертано невротропно, но и съдовоукрепващо действие. Подобрявайки кръвоснабдяването и кръвообращението на черния дроб, той подпомага дейността му, засилва детоксикационната му функция и по този начин има хепатопротективно действие.
 
Пчелен мед (сух екстракт) Dry extract Honey

Неговите ингрeдиенти - въглехидратите, са основният му компонент и съставляват 95-99% от сухото вещество. Представени са под формата на прости (глюкоза и фруктоза) и сложни захари. Те увеличават количеството на гликогена в черния дроб и с това подпомагат активно обменните процеси в него и детоксикиращата му функция.

Инулин-фибри /Inuline Fibers/

Той е пробиотик и стимулира растежа на съществуващите в организма „приятелски” бактерии. Инулинът намалява патогенната чревна флора и има регенериращо действие. Инулиновите фибри предотвратяват дискомфорта в стомашно-чревния тракт, придружаващ чернодробните увреждания.

В опаковки от 40 табл. по 1000 mg активни съставки

Начин на употреба:  2 до 3 таблетки дневно, половин час преди хранене или час и половина след храна

Производител: DOYCH

Цена:
Цена: $13.84


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
Станка Христова

   Станка Христова
   04 Юли 2015


Здравейте, продуктът би ли помогнал при напреднала цироза? Благодаря! От екипа на http://bilki.bg/: Моля, посъветвайте се със специалист!

0 0
«1»


Автор: