Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

ЧИСТ ПЧЕЛЕН МЕД 900гр, Балчев

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 07 Обща оценка: 3.6667 от общо гласували: 3

Цена: 12.00лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

ЧИСТ ПЧЕЛЕН МЕД 900гр, Балчев

"За нас производството на пчелен мед, пчелен прашец, пчелен клей /прополис/, пчелно млечице е семейна традиция и професионален ангажимент. Не случайно нашият девиз е "Най-доброто от пчелите". Бих добавил - за всички Вас, нашите клиенти и почитатели." д-р Балчев

Ако купувате пчелен мед с този етикет, можете да бъдете сигурни, че купувате натурален пчелен мед от производители с повече от 40 години традиция в производството.

Нашият мед се произвежда в екологично чист район - на около километър от Тервелската гора, която е резерват. Мястото е между Силистра, Добрич и Шумен - в сърцето на Добруджа. Така пчелите ни събират мед и от гората и от полето. Получават се невероятни букети от аромати и вкусове.

Нашият мед кристализира бързо. Това се дължи на много богатия му и разнороден състав - резултат от събиране на нектар от много и различни растения. Еднородната и хомогенна кристализация на меда е един от критериите за неговата автентичност, за това че медът не е втечняван чрез температурни въздействия или чрез прибавяне на течни монозахариди като фруктоза, глюкоза, инвентиран захарен сироп и др.. Друга причина за бързата и качествена кристализация е изключително ниското съдържание на вода в меда. Добре трябва да помислите дали да купувате мед, който потича докато го поднасяте към устата си. По-добре недейте! Само така можете да използвате този ценен природен продукт като храна и лекарство.

Медът носи заслужено малък кръгъл знак с текст "Царски мед". Позволихме си това допълнение, защото в края на 2005 г. Цветелина Антонова Щерева - Балчева беше удостоена с престижното в Българските пчеларски среди звание "Царица на меда".

Цена:
Цена: 12.00лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
bilki.bg

   bilki.bg
   07 Дек 2015


Здравейте Цеца, вашето мнение разбира се е лично. Меда е много хубав и е полифлорен. В нашите поръчки няма ваша поръчка. Дали сте го опитвали?

0 0
Цеца

   Цеца
   24 Ное 2015


Ужасен слънчогледов мед.

0 0
Мария Подекова

   Мария Подекова
   03 Окт 2014


много харесвам този мед

0 0
«1»


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах