Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Намери продукти по

Цена

8лв. - 515лв.

Новини

ЧЕРЕН ОРЕХ СРЕЩУ ПАРАЗИТИ

Тинктурата и хранителните добавки от черен орех се препоръчват ефективно при анемии, хипотониии и хипертонии, коронарна сърдечна болест, пиелонефрит, тромбофлебит, туберкулоза, рахит, диатеза, краста, фурункулоза, акне, псориазис, екзема, чернодробни заболявания и безплодие. Имат бактерицидно действие, като насърчава заздравяването на рани, язви, измръзване, хемороидалното кървене спира.
 

17 Май 2017

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ДОМАШНА КОЗМЕТИКА

Ако сте привърженици на натуралната козметика, то може да опитате да ползвате своя козметична линия, направена от вас за вас. Ще ви подскажем идеи за изцяло натурална грижа за кожата и косата, като използваме само натурални масла, етерични ароматни масла, хума, сода, и други съставки за да бъде кожата ви здрава, а портмонето ви пълно.

28 Мар 2017

Билки ЕООД - качествени билки в качествени опаковки

Билки ЕООД - ние пакетираме само качествени билки във фирмени опаковки от сертифицирана дишаща хартия за билки PAP 22 и целофанови пликове, в съответствие с EN 26590-1. Качеството на билките се определя от сезона на събиране, тяхното производство и съхранение. Ние се грижим за избора на качествени билки, за обработки гарантиращи качествен билков чай с най-висок процент активни части от растенията. Предлагаме ви билки с контролирано качество от суровината до пристигането й до вас в перфектно състояние и качествена опаковка.

 

БАХ ЕСЕНЦИИ БАХ ЕСЕНЦИИ

Цветни есенции на Д-р Бах - Лечебната сила на цветята и растенията е позната от хилядолетия. С тяхна помощ хората са лекували различни болести и страдания. В съвременния му вид този метод е преоткрит и оформен в системата от д-р Бах ,след дългогодишни научни изследвания и опити. Слънчевият метод чрез който се приготвят цветните есенции, извличайки „душата на растението” по най-нежният и щадящ начин, ги прави неповторими целебни капки. Д-р Бах преоткрива и извлича силата на 38 вида диворастящи растения, като в подходящо съчетание помежду им, се постига благоприятен ефект върху настроението и темперамента. На същият принцип се създава универсалната комбинация Rescue Remedy, която е с универсално въздействие при необходимост от първа помощ.

Подкатегории

МОНО ЦВЕТЯ - HEALING HERBS (36)

Цветните есенции на Д-р Бах от отделни билки извличат „душата на растението” по най-нежният и щадящ начин, създавайки целебни капки. Всяко растение съответства на определен човешки характер или поведенчески модел.

МИКС ЕСЕНЦИИ - HEALING HERBS (7)

Готовите предварително смесени есенции на Д-р Бах от няколко билки са подходящи за разпространени ситуации в ежедневието.

ФЛОРЕСАНС МОНО ЦВЕТЯ БИО (37)

Цветните есенции на Д-р Бах от отделни билки съответстват на определен човешки характер или поведенчески модел. Те са ценно природно средство, което балансира чрез енергията на билките, енергията на човека.

ФЛОРЕСАНС МИКС ЕСЕНЦИИ БИО (24)

Освен отделните моно цветя, са създадени и предварително смесени есенции от няколко билки. Те са разработени за разпространени ситуации в ежедневието и са достъпно и натурално средство за балансиране на енергиите.

ФЛОРЕСАНС БАХОВА КОЗМЕТИКА (22)

Готовите козметични форми на Д-р Бах са щадящ природен метод за въздействие върху проблемите на кожата. Исключително популярни и актуални в Европа, баховите козметични средства са все по-популярен и леснодостъпен метод за третиране на кожата.

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 10


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах