Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

АСПИРАТОР ЗА НОСНИ СЕКРЕТИ ПРИ БЕБЕТА MARIMER

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

Цена: 9.24лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

АСПИРАТОР ЗА НОСНИ СЕКРЕТИ ПРИ БЕБЕТА MARIMER

Аспираторът за нос предназначен за бебета на Marimer осигурява нежно почистване на носните секрети. Накрайникът гарантира безопасно и ефективно всмукване. Формата му е заоблена и позволява да бъде поставен в ноздрите на бебето без риск от нараняване. Не е нечуплив и напълно пригоден за стерилизация. Можете да го използвате неограничено често.

Начин на употреба:

Подготовка на бебешкия аспиратор за нос:

След като измиете ръцете  си сглобете бебешкия аспиратор за нос Marimer като следвате инструкциите, след това поставете малко парче памук между накрайника за нос и резервоара, за да служи като филтър.

Подготовка на бебето:

Сложете бебето в легнало положение на твърда подложка и повдигнете главата му, след това поставете накрайника за уста в устата си. Ръбът ще ви помогне да го задържите между зъбите си. Поставете накрайника за нос в едната от ноздрите на бебето, внимателно всмукнете. Секретите ще се съберат в резервоара. Повторете процедурата и с другата ноздра.Капването на физиологичен разтвор или разтвор на изотонична солена вода във всяка от ноздрите ще улесни изсмукването на секретите.
 
Инструкция за поддръжка:
След всяка употреба разглобете и внимателно почистете аспираторът със сапун и гореща вода и след това изплакнете с чиста вода. Съхранявайте  го в предназначената за него кутия.  Преди всяка употреба стерилизирайте накрайника със студен разтвор за стерилизация или на пара (стерилизатор).

Преди да използвате аспиратора за пръв път:  Разглобете и внимателно почистете аспиратора със сапун и гореща вода и след това изплакнете с чиста вода. Стерилизирайте накрайника със студен разтвор за стерилизация или на пара (стерилизатор).

Внимание: Да се държи далеч от деца - съдържа дребни елементи, които могат да бъдат погълнати !
 
Прoизводител:
Gilbert France

Цена:
Цена: 9.24лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах